Sign GuestbookChallenge Image

Current Entries

Viewing entries 1 through 10 (Total entries: 16)

Name:
Sal
Comments:
Very happy that you will be working on the UnReal World trading card art. You have fans of your work here in Brooklyn, New York. Enjoy the summer.
Saturday, July 01 2017 - 07:45 AM
Name:
Jonne
Comments:
Hei, sitä vaan kysyisin, että onkohan Nannasta tulossa vielä kova kantisia teoksia? Ehtinyt mennä jonkun aikaa viimeisestä. :)
Tuesday, April 19 2016 - 09:26 AM
Name:
Topsander
Comments:
"Tienaamassa" oli hyvä oivallus. Saisko myös "Levätä laakereilla" oivalluksen, kiitos :)
Monday, October 06 2014 - 11:54 AM
Name:
nurman
Comments:
Väh!
Monday, August 04 2014 - 01:14 AM
Name:
Tuuli
Comments:
Moi Hummeri! Viherpiiperö on vain Marin vaalisivulla. Mari on itse käsikirjoittanut sarjakuvan ja tilasi minulta piirrokset muutamaan stribeen. :)
Friday, March 07 2014 - 03:58 PM
Name:
Hummeri
Comments:
Moikka! Olisin kysellyt jotta seikkaileeko tämä eräälle Vihreiden kunnallisvaali ehdokkaalle Mari Saariolle piirretty viherpiiperö muualla kuin hänen vaalisivuillaan? Kuka sen on keksinyt?
Tuesday, March 04 2014 - 11:38 PM
Name:
Tuuli
Comments:
Kiva kuulla, että Nanna maistuu! Olen toki tulossa taiteiden yöhön signeeraamaan ja laitan tarkemmat ajat ja sijainnit piakkoin tuonne Nota Bene! -puolelle. Törmäillään!
Sunday, August 11 2013 - 11:18 AM
Name:
Sanna.K
Comments:
Olen tällainen turkulainen nuori, jolla on kaikki omistamansa Nanna-albumit omistuskirjoituksella, tai nimmarilla. Kokoelmani rajoittuu kuitenkin vain neljään opukseen. Oletko tulossa taiteiden yöhön? :)
Sunday, August 11 2013 - 10:25 AM
Name:
Jonne
Comments:
Pitänyt kirjottaa jotain jo jonkin aikaa.
Suuret kiitokset taiteilija Tuulille, siitä että loit näin loistavan hahmon. Alunperin löysin Nannan ihan sattumalta ilmeisesti aikalailla ykkös albumin julkaisun jälkeen. Näin vain kannen ja olin "Mitä ihmettä onko tää joku suomalainen manga?" No katoin randomilla sisään ja instand selvyys että ostin sen jälkeen. Lukenut albumit 1-3 ja cityeläin kirjan. Nyt sitten kuulin että viides kirja ilmestynyt. Toivon että jatkat Nannan piirtämistä jotta voin ostaa lisää albumeita kun minulle ei tule sanomalehtiä kun kuullut että jossakin lehdessä on Nannaa. Olisi hienoa jos olisit vieraana taas jossain conissa, kuten Turun Tracon ja Tampere Kuplii tapahtumat. Arvostan työtäsi ja toivon että jatkat Nannan piirtämistä tulevaisuudessa. :)
Saturday, August 10 2013 - 09:28 AM
Name:
Tessa
Comments:
Mul kävi mielessä et vois olla joku kuvitteellinen, se toimii usein aika hyvin, vähän ku Springfield Simpsoneissa.

Jään mielenkiinnolla odottamaan seuraavaa albumia, toivottavasti luvassa on lisää myös ihanaa Nilak naalia. Ja musta on kiva että löysit aikaa vastata vaikka kiirettä varmaan pitää. Tässä meinas ihan unohtua kun Nanna niin mielessä että on muuten hienoa taidetta muutenkin sulla.
Monday, January 21 2013 - 03:12 PM
Powered by DRBGuestbook – PHP Hosting