Sign GuestbookChallenge Image

Current Entries

Viewing entries 11 through 16 (Total entries: 16)

Name:
Jonne
Comments:
Pitänyt kirjottaa jotain jo jonkin aikaa.
Suuret kiitokset taiteilija Tuulille, siitä että loit näin loistavan hahmon. Alunperin löysin Nannan ihan sattumalta ilmeisesti aikalailla ykkös albumin julkaisun jälkeen. Näin vain kannen ja olin "Mitä ihmettä onko tää joku suomalainen manga?" No katoin randomilla sisään ja instand selvyys että ostin sen jälkeen. Lukenut albumit 1-3 ja cityeläin kirjan. Nyt sitten kuulin että viides kirja ilmestynyt. Toivon että jatkat Nannan piirtämistä jotta voin ostaa lisää albumeita kun minulle ei tule sanomalehtiä kun kuullut että jossakin lehdessä on Nannaa. Olisi hienoa jos olisit vieraana taas jossain conissa, kuten Turun Tracon ja Tampere Kuplii tapahtumat. Arvostan työtäsi ja toivon että jatkat Nannan piirtämistä tulevaisuudessa. :)
Saturday, August 10 2013 - 09:28 AM
Name:
Tessa
Comments:
Mul kävi mielessä et vois olla joku kuvitteellinen, se toimii usein aika hyvin, vähän ku Springfield Simpsoneissa.

Jään mielenkiinnolla odottamaan seuraavaa albumia, toivottavasti luvassa on lisää myös ihanaa Nilak naalia. Ja musta on kiva että löysit aikaa vastata vaikka kiirettä varmaan pitää. Tässä meinas ihan unohtua kun Nanna niin mielessä että on muuten hienoa taidetta muutenkin sulla.
Monday, January 21 2013 - 03:12 PM
Name:
Tuuli
Comments:
Moi Tessa! Kiva kuulla, että tykkäät! Nanna ja kumppanit elävät jossain kuvitteellisessa Etelä-Suomen kaupungissa, joka on ehkä vähän Turun ja Helsingin sekoitus. Minusta sarjakuvassa on tärkeintä se, että kaupunki on tilana ratkaisevasti erilainen kuin vaikka maaseutu tai metsä. :)
Monday, January 21 2013 - 09:31 AM
Name:
Tessa
Comments:
Tuli tässä mieleen että missä kaupungissa Nanna ja muut elävät? En muista että olisi tullut ilmi sen tarkemmin. Siellä turussako?
Sunday, January 20 2013 - 12:05 PM
Name:
Tessa
Comments:
Hei, juuri luin kavereilla kakkos ja kolmos albuminkin Nannaa. En oo vie ite saanu hankittua mutta ehdottomasti aion. Aivan ihana ja hauska sarja.
Kaikki hahmot on nii hyviä, Nilak oli ihastuttava uus tuttavuus. Ja voi että Nanna ja Ritu on sulosia yhdessä ja en taida olla vaan romantiikan nälissäni kuvitellu sitä kuin syvä niitten suhde on.
Kiitos hyvistä hetkistä loistavan sarjiksen äärellä.
Wednesday, January 16 2013 - 04:06 AM
Name:
Gary
Comments:
Ääh... HS hukkas Nannan =/
Pitänee ostaa albumeita sunnuntaisia varten ettei tule vierotusoireita.
Tuesday, January 08 2013 - 07:34 AM
Name:
Tuuli
Comments:
Uusi domain, uusi vieraskirja ja vanhat kujeet.
Wednesday, November 14 2012 - 03:38 PM
Name:
Ananias Remeli
Comments:
Your very own domain, yay! (here's some more characters to get the msg through)
Friday, October 19 2012 - 04:44 PM
Powered by DRBGuestbook – PHP Hosting